Starity

Miley Cyrust az anyja rángatta vissza a drogok világába

2018. december 12. 10:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori tinisztár közel egy évvel ezelőtt tett ígéretet arról, hogy befejezi a marihuána használatát, mert rossz hatással volt a munkájára. Most viszont úgy gondolta, ha nem munka közben csinálja, semmi baj a dologgal, anyja pedig bátorította is.

hirdetés

Miley Cyrus mostanában nagyon visszafogottan viselkedik. A szakítás Liam Hemsworth-tel nagyon megviselte. A sajtó tele volt a botrányaival, még az a hír is felröppent, hogy pornóvideót forgatott. Az öltözködésével és a megjelenésével rendszeresen botránkoztatta meg a nagyközönséget.

Viszont mióta újra egymásra találtak Liammel, Miley fokozatosan kezdett a régi tinisztárrá visszaváltozni. Megnövesztette a haját, egyre csinosabb ruhákban jár, és úgy döntött nyáron, hogy felhagy a drogfogyasztással is. 

Fotó: Miley Cyrus/Facebook

Akkor úgy nyilatkozott, nem szeretné, hogy a szenvedélye hátráltassa a munkában, ugyanis úgy érezte, nem tud kellően koncentrálni és megfelelően teljesíteni a koncertjei alatt vagy a stúdióban. Azt is megemlítette:

Senki sem füvezett annyit, mint én.

Nemrégiben viszont a The Sun magazinnak elárulta, mostanában többször is előfordult, hogy elszívott egy-egy füves cigit, ráadásul az anyukájával! A Sun magazinnak őszintén beszélt az énekesnő a rossz szokásáról:

Néha füstölünk egy keveset. De csak néha-néha. Anyám visszarángatott az egészbe. Ha munka közben csinálnám, nem tudnék a legtökéletesebben koncentrálni a feladatomra, ezért még a dohányzást is hanyagolom akkor.

Miley Cyrus/Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek