Starity

Egy éve józan Charlie Sheen

2018. december 12. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Két pasi – meg egy kicsi sztárja a Twitteren osztotta meg, milyen jól halad a szenvedélybetegségeivel való leszámolása útján.

hirdetés

Charlie Sheen nem is lehetne boldogabb, ugyanis a napokban megkapta az őt megillető érmét, mely azt jelöli, egy éve jó úton jár – nem drogozik és nem fogyaszt alkoholt. A mérföldkő eléréséhez számtalan barát és kolléga gratulált az 53 éves színésznek, aki korábban úgy nyilatkozott, mindig is tudta, hogy megvan benne az erő, hogy kontrollálni tudja magát, hiszen életében már volt egy 11 éves időintervallum, amikor nem élt tudatmódosító szerekkel.

Az alkoholra és drogokra 2012-ben szokott vissza, amikor orvosai szembesítették a ténnyel, hogy HIV-fertőzött. Akkor ismét elindult a lejtőn, ám egy évvel ezelőtt sikeresen megálljt parancsolt, döntését pedig nem bánta meg, hiszen azóta minden tekintetben pozitív irányba változott meg az élete: igyekszik megélni a pillanatokat, segíteni a rászorulnak és jó példát mutatni.

A színész nagyon büszke az érmére, ami azt szimbolizálja, hogy egy éve tiszta I Fotó: Twitter / Charlie Sheen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek