Starity

Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének a Jóbarátok folytatására

2018. december 12. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre lesz tizenöt éve annak, hogy képernyőre került minden idők legnépszerűbb szitkomjának fináléja.

hirdetés
Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének a Jóbarátok folytatására
Fotó: NBC

Bár az elmúlt években a sorozat készítői közül többen is leszögezték, hogy soha nem folytatódik a Jóbarátok, a történet női főszereplőit alakító Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének egy esetleges folytatásra – legalábbis erről vallott a Rachel Greent megformáló Aniston James Corden műsorában, a The Late Late Show-ban.

Mi, a lányok mindig is szívesen folytattuk volna a sorozatot, de bizonyos okok miatt a srácokat ez kevésbé hozza lázba

– magyarázta a 49 éves színésznő, aki tavaly Ellen DeGeneres a Jóbarátok rebootjával kapcsolatosan feltett kérdéseire így válaszolt:

Minden lehetséges, Ellen! Minden, oké? Úgy értem, George Clooney is megnősült...

Fotó: NBC

A férfi főszereplőkhöz, Matthew Perryhez, David Schwimmerhez és Matt LeBlanchoz hasonlóan azonban a Phoebe Buffay-t megformáló Kudrow-nak is vannak kétségei a folytatással kapcsolatban, melyeket néhány hónapja Conan O'Briennel osztott meg:

Manapság már mindent rebootolnak. Nem is tudom. Vajon hogy működne ez a Jóbarátok esetében? A sorozat a húszas, harmincas éveikben járó fiatalokról szólt, nem pedig a negyvenes, ötvenes éveikben járókról. Ha a karaktereink ennyi idősen is ugyanazokkal a problémákkal küzdenének, mint egykor, az szomorú lenne, nem pedig vicces.

Fotó: NBC

A Chandler Binget életre keltő Perry saját bevallása szerint azért ódzkodik a széria folytatásától, mert attól fél, azzal csak elrontanák az egyébként tíz sikeres évadot megélt sorozatot, amit tökéletes keretbe zárva fejeztek be 2004-ben.

Mindig ott az aggodalom, ha egy műsor vagy film folytatásáról van szó, főleg ha az jól végződött. Az ember nem akarja elrontani. Mindenki a folytatásról kérdezget, de egyáltalán szó sincs ilyesmiről

– nyilatkozta a színész.

Fotó: NBC

Érdekesség, hogy ugyanezen a véleményen vannak a show kreátorai, Martha Kauffman és David Crane is – utóbbi 2016-ban, a The Hollywood Reporternek adott interjújában fejtette ki a reunionnal kapcsolatos véleményét:

A Jóbarátok az élet azon időszakáról szól, amikor a barátaid a családod. Amikor saját családot kezdesz alapítani, a korábbi életednek vége szakad. Úgy fejeztük be a műsort, ahogy azt mindig is szerettük volna. Meglátogatni azokat a karaktereket rossz ötletnek tűnik – ma már nem akarnád egy kávéházban ücsörögve látni őket. A jó hír azonban, hogy most [a képzeletnek köszönhetően] úgy láthatod őket, ahogy csak szeretnéd.

Fotó: NBC

via The Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek