Starity

Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének a Jóbarátok folytatására

2018. december 12. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Jövőre lesz tizenöt éve annak, hogy képernyőre került minden idők legnépszerűbb szitkomjának fináléja.

hirdetés
Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének a Jóbarátok folytatására
Fotó: NBC

Bár az elmúlt években a sorozat készítői közül többen is leszögezték, hogy soha nem folytatódik a Jóbarátok, a történet női főszereplőit alakító Jennifer Aniston, Courteney Cox és Lisa Kudrow nyitottak lennének egy esetleges folytatásra – legalábbis erről vallott a Rachel Greent megformáló Aniston James Corden műsorában, a The Late Late Show-ban.

Mi, a lányok mindig is szívesen folytattuk volna a sorozatot, de bizonyos okok miatt a srácokat ez kevésbé hozza lázba

– magyarázta a 49 éves színésznő, aki tavaly Ellen DeGeneres a Jóbarátok rebootjával kapcsolatosan feltett kérdéseire így válaszolt:

Minden lehetséges, Ellen! Minden, oké? Úgy értem, George Clooney is megnősült...

Fotó: NBC

A férfi főszereplőkhöz, Matthew Perryhez, David Schwimmerhez és Matt LeBlanchoz hasonlóan azonban a Phoebe Buffay-t megformáló Kudrow-nak is vannak kétségei a folytatással kapcsolatban, melyeket néhány hónapja Conan O'Briennel osztott meg:

Manapság már mindent rebootolnak. Nem is tudom. Vajon hogy működne ez a Jóbarátok esetében? A sorozat a húszas, harmincas éveikben járó fiatalokról szólt, nem pedig a negyvenes, ötvenes éveikben járókról. Ha a karaktereink ennyi idősen is ugyanazokkal a problémákkal küzdenének, mint egykor, az szomorú lenne, nem pedig vicces.

Fotó: NBC

A Chandler Binget életre keltő Perry saját bevallása szerint azért ódzkodik a széria folytatásától, mert attól fél, azzal csak elrontanák az egyébként tíz sikeres évadot megélt sorozatot, amit tökéletes keretbe zárva fejeztek be 2004-ben.

Mindig ott az aggodalom, ha egy műsor vagy film folytatásáról van szó, főleg ha az jól végződött. Az ember nem akarja elrontani. Mindenki a folytatásról kérdezget, de egyáltalán szó sincs ilyesmiről

– nyilatkozta a színész.

Fotó: NBC

Érdekesség, hogy ugyanezen a véleményen vannak a show kreátorai, Martha Kauffman és David Crane is – utóbbi 2016-ban, a The Hollywood Reporternek adott interjújában fejtette ki a reunionnal kapcsolatos véleményét:

A Jóbarátok az élet azon időszakáról szól, amikor a barátaid a családod. Amikor saját családot kezdesz alapítani, a korábbi életednek vége szakad. Úgy fejeztük be a műsort, ahogy azt mindig is szerettük volna. Meglátogatni azokat a karaktereket rossz ötletnek tűnik – ma már nem akarnád egy kávéházban ücsörögve látni őket. A jó hír azonban, hogy most [a képzeletnek köszönhetően] úgy láthatod őket, ahogy csak szeretnéd.

Fotó: NBC

via The Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek