Starity

Visszavonulásán gondolkozik Ellen DeGeneres

2018. december 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerika egyik legnépszerűbb televíziós műsorvezetője úgy gondolja, ideje visszavonulni és nyugodtabb vizekre evezni.

hirdetés
Visszavonulásán gondolkozik Ellen DeGeneres

Kétségtelen tény, hogy Ellen DeGeneres a valaha volt egyik legszórakoztatóbb és legprofibb műsorvezető, ám úgy tűnik, lassan ő is megfárad, mert a The New York Timesnak úgy nyilatkozott a közelmúltban, hogy visszavonulásán gondolkozik. A 60 éves műsorvezetőnő szerződése 2020 közepéig tart, utána ismét felülbírálásra kerül és eldől a hogyan tovább. Műsora, a The Ellen DeGeneres Show egyébként 2003 szeptemberében debütált, első vendége pedig Jennifer Aniston volt. A talk show mostanáig 16 évadot és több, mint 2700 epizódot élt meg, Ellent pedig számtalan díjjal kitüntették munkásságáért.

Érdekesség, hogy míg felesége, Portia de Rossi színésznő támogatja Ellent és arra ösztönzi, hogy hagyjon fel a tévézéssel; addig bátyja, Vance DeGeneres hallani sem akar a visszavonulásnak még csak a gondolatáról sem.

Portia mindig dühbe gurul, amikor a bátyám azt mondja, nem hagyhatom abba a tévézést

– magyarázta Ellen, felesége pedig így reflektált a témára:

Úgy gondolom, Ellen brilliáns színésznő (...). Vannak más lehetőségek is, melyeket megragadhatna. Nem hiszem, hogy a műsorának befejezése a karrierje végét is jelentené egyúttal.

Vance ezzel szemben úgy nyilatkozott, politikai csatározásoktól fűtött napjainkban nagy szükség van Ellen pozitív kisugárzására, egyesítő hatással bíró megnyilvánulásaira és felülmúlhatatlan egyéniségére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek