Starity

Ennyi volt! Véget ért Hailee Steinfeld és Niall Horan kapcsolata

2018. december 15. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és az énekes bár mindent megtett azért, hogy működjön a kapcsolatuk, végül mégis szakítottak egymással.

hirdetés

A rajongók először februárban szembesülhettek azzal, hogy valami bimbózóban van Hailee Steinfeld és Niall Horan között, egy hónappal később pedig egy forrás megerősítette, hogy a két fiatal randevúzik, kapcsolatuk azonban egyelőre nem komoly. Niall és Hailee végigromantikázták a nyarat, ám nem sokkal ezt követően úgy döntöttek, külön utakon folytatják, ugyanis úgy nyilatkozott egy, a színésznőhöz közel álló forrás, hogy a kapcsolat már hónapokkal ezelőtt zátonyra futott, csak a felek nem verték nagydobra.

Hailee és Niall erős nyarat zártak, de néhány hónappal ezelőtt szakítottak és ennek tényét igyekezték leplezni. Hailee belátta, túl sok dolga van, a beosztása pedig őrülten zsúfolt. Jelenleg új filmjének sajtótájékoztató körútjára készül, így belátta, Niall-lel több időt töltenek majd külön, mint együtt. Dolgoztak azon, hogy működjön a kapcsolatuk. Határozottan ifjonti szerelem volt az övék

– nyilatkozta az E! Online-nak a bennfentes.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek