Starity

Véget ért a Korhatáros szerelem 2. évada

2018. december 17. 11:11   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan rajongtak a bájos magyar sorozatért, mely egy jóval fiatalabb srác és egy harmincas gyönyörű nő románcát bontakoztatta ki. Eddig két évadot adott le a televízió, de a záróepizód láttán gondolhatunk a folytatásra.

hirdetés

Kovács Patrícia, a sorozat kulcsfiguráját a harmincas háromgyermekes anyukát, Esztert alakította, aki beleszeretett egy nála 15 évvel fiatalabbb srácba, elárulta, hogy imádott a sorozatban játszani. A színésznőt leginkább színházi előadások során láthattuk, de ez a könnyed sorozat neki is belopta magát a szívébe.

Fotó: Kovács Patrícia/Instagram

Igazi barátságok szövődtek a forgatások alatt.

– árulta el a színésznő.

Patrícia és Dobó Kata, akik a filmben testvérpárt alakítanak, az életben is igazán jó barátnők. Az országban szinte minden korosztályt megmozgatott a kellemes kis sorozat. Egy nyugodt estét el lehetett tölteni egy-egy epizód megtekintésével, így biztos sokaknak hiányzik a folytatás.

A főszereplőnő egy érzelmes nyilatkozatot tett közé az Instagram-oldalán:

Ma este befejeződik a Korhatáros szerelem... Az elmúlt 2 évben nagyon sokat kaptam ettől a sorozattól. Feltétlen bizalmat, lehetőséget, nagyon sok szakmai tanulást, de ami a legfontosabb, hogy fantasztikus kollégákat. Rengeteget köszönhetek minden stábtagnak, akik segítették a munkámat nap, mint nap. Rájuk gondolok ma, amikor itt a záróepizód. Nélkülük nem tudtam volna végigcsinálni. Egyelőre Eszter története itt ma este befejeződik, de bízom benne, hogy nem véglegesen.

Fotó: Patrícia/Instagram

A posztot több, mint hatezren lájkolták, úgy tűnik, a rajongók is bíznak a sorozat folytatásában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek