Starity

Film készül Dave Grohl életéről

2018. december 15. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jelenleg is forgatják a Foo Fighters frontemberének életét és karrierjét középpontjába helyező művet.

hirdetés

Bár a Foo Fighters jelenleg kreatív pihenőn van két lemez készítése közben, Dave Grohl azonban most sem unatkozik, ugyanis a róla készülő film készítésére koncentrál. Édesanyja, Virginia Hanlon Grohl hozta nyilvánosságra korábban, hogy tervben van egy filmes projekt, mostanra pedig kiderült, már el is kezdődtek annak munkálatai.

A napokban az Annandale High School igazgatója szúrta ki, hogy a kampuszon egy stáb forgat és számára is meglepő volt, hogy a munkát Dave vezényeli, aki maga is az intézmény tanulója volt egykor, anyukája pedig ott tanított. Virginia egyébként azt is elárulta, hogy a filmben Dave testvéreinek is szerepük lesz, maga a mű pedig főképp a zenész munkásságára fókuszál majd a Screamtől a Nirvanán át a Foo Fightersig.

Grohltól nem áll távol a filmezés – az elmúlt években a Sound Cityn dolgozott, emellett készített az HBO számára egy dokusorozatot, ami a Sonic Highways című lemez elkészítésének munkálataira koncentrálódott.

via Loudwire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

film munka életrajz
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek