Starity

Öngyilkos gondolatokkal küzd Pete Davidson

2018. december 16. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nagyon nincs jó passzban a Saturday Night Live humoristája, aki mögött igen nehéz év áll.

hirdetés

Pete Davidson elmondhatja magáról, hogy 2018-ban megjárta a mennyországot és poklot is magánéleti szempontból: szerelembe esett Ariana Grandével, eljegyezte az énekesnőt és az esküvőjüket szervezték, ám a barna hajú szépség októberben úgy döntött, kihátrál a jegyességből és pontot tett a kapcsolat végére. A szakítás bár mindkét felet érzékenyen érintette, érezhetően Pete-et viselte meg jobban, aki többször is viccelődött a dologgal a nyilvánosság előtt, de nem titok, hogy azóta is emészti magát.

A komikus nemrég ismét szóba hozta, hogy mentális problémákkal küzd, legutóbb pedig arra engedte következtetni rajongóit, hogy öngyilkos gondolatai vannak. Ezt írta tegnap az Instagramon, mielőtt megszüntette volna fiókjait a közösségi oldalakon:

Tényleg nem akarok ezen a Földön lenni többé. Mindent megteszek annak érdekében, hogy maradjak miattatok, de valójában fogalmam sincs, milyen sokáig maradok még. Minden, amit valaha tenni próbáltam az az, hogy segítsek az embereknek. Csak emlékezzetek, hogy én megmondtam.

Barátai, kollégái természetesen rögtön megpróbálták támogatásukról biztosítani Davidsont, ám valószínűleg csak kevesen érhették el, ugyanis a humorista a telefonját is kikapcsolta. Machine Gun Kelly például azt írta a Twitteren, hogy rögtön repülőre ült, csak hogy Pete mellett lehessen és megbizonyosodjon róla, hogy jól van. Jada Pinkett Smith pedig azt üzente Pete-nek, tartson ki, van segítség és engedje, hogy segítsenek neki. Ő maga is megjárta ezt az utat és arra biztatta, higyjen abban, hogy minden jobb lesz.

Természetesen Davidson exe, Grande is megszólalt és arról biztosította őt, hogy ott van, számíthat rá:

A földszinten vagyok, nem megyek sehova arra az esetre, ha szükséged lenne valakire vagy valamire. Tudom, ott van veled mindenki, akire szükséged van és az az ember nem én vagyok, de én is itt vagyok neked.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek