Starity

Cole Sprouse szégyelli gyerekkorát

2010. november 03. 12:12   |   Szerző: Nelli304

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cole úgy érzi, az ő gyerekkora kevésbé volt fényes, inkább lett volna normális gyerek, így sokkal szabadabb élete lett volna, telis-tele barátokkal.

hirdetés
Cole Sprouse szégyelli gyerekkorát

Cole Sprouse, a Suite Life sztárja, aki már lassan 10 éve a Disney képernyőjén szerepel ikertestvérével, Dylan Sprouse-szel, most úgy érzi, talán nem ez volt a leghelyesebb út. A People magazinnak nyilatkozott erről: „Úgy érzem, nem volt jó, hogy olyan korán belevágtam a színészkedésbe. Persze igen jó életem volt, de nem járhattam iskolába, ami azzal járt, hogy kevesebb barátom is volt, és én amúgy is visszahuzódó fajta vagyok. Szégyellem, hogy akkor nem mondtam azt anyukámnak, hogy én ezt nem akarom, de egyben örülök is, hogy nem tettem meg, mert imádom a mostani életemet is.”

People: Ha minden igaz, akkor a Tipton Hotelnek köszönheted mostani barátnődet is, nemde?

Cole: Hát az igazság az, hogy ez csak pletyka. Párkapcsolatban élek, de nem Victoria Justice-szal, aki még a Tipton Hotel szépségversenyes részében szerepelt. Nagyon aranyos és dögös lány, de csak barátok vagyunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek