Starity

Szakított egymással Kristen Stewart és Stella Maxwell

2018. december 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Több, mint egyévnyi együttjárás után különváltak a színésznő és a modell útjai.

hirdetés

Fotók: Getty Images

Csütörtök délután egy ismeretlen, vörös hajú hölggyel kapták lencsevégre a lesifotósok Kristen Stewartot, amint fogták egymás kezét és csókot is váltottak. Bár nem sokat lehet tudni a leányzóról, annyi bizonyos, hogy ő nem Stella Maxwell, akivel az Alkonyat-filmek sztárja 2017 eleje óta randevúzik...

Az E! Online úgy értesült a színésznő barátaitól, miszerint Stewart és Maxwell már jóval korábban szakítottak, egyszerűen csak nem csináltak nagy ügyet belőle és kapcsolatuk továbbra is baráti jellegű.

hirdetés

Kristen és Stella most is kapcsolatban vannak, de úgy döntöttek, hogy viszonyuk szempontjából az a legjobb, ha másokkal kezdenek találkozgatni. Egyre több dologban voltak különböző állásponton és ez egyre kevésbé volt szórakoztató számukra. Kristen Németországba utazott forgatni, és belátták, hogy változásra van szükségük. Nem volt értelme, hogy együtt maradjanak. Továbbra is barátok maradnak és ugyanabban a baráti körben mozognak

– nyilatkozta egy bennfentes.

Bár Kristen az utóbbi években szinte csak hölgyekkel randevúzott (Alicia Cargile, St. Vincent, Stella Maxwell), nem zárkózik el attól, hogy a jövőben újra érdeklődjön a férfiak iránt.

Igen, abszolút nyitott vagyok arra, hogy a jövőben pasizzak. Határozottan... Vannak emberek, akik nem így gondolkodnak. Ők úgy gondolják, hogy ha szeretik mondjuk a grillezett sajtot, azt fogják enni életük végéig. Én ki szeretnék próbálni mindent. Ami engem illet, úgy állok a dologhoz, hogy Megkóstoltam a grillezett sajtot, klassz volt! Mi a következő?

– magyarázta az egyesült királyságbeli Harper's Bazaarnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek