Starity

Berendelték a The Last Kingdom negyedik évadát

2018. december 26. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bebbanburgi Uhtred és a vikingek életét végigkísérő széria továbbra is izgalomba hozza a rajongókat, ugyanis jövőre kerül képernyőre a sorozat negyedik évada.

hirdetés

Idén áprilisban derült, ki miszerint novemberben tűzi képernyőre a Netflix a BBC által népszerűvé vált The Last Kingdom harmadik évadát. A 2017. májusában véget ért második évad után hatalmas csend honolt a stáb háza táján, így csak találgatni lehetett a folytatással kapcsolatban, - bár  a közösségi oldalakon folyamatosan megosztásra kerültek az epizódok során elhangzott legmeghatározóbb mondatok/tanácsok.

Miután kiderült, hogy ezentúl a Netflix gondozásában lesz látható a sorozat, annak tartalma is hosszabításban részesült, hiszen amíg az első és a második évad is egyaránt nyolc részből állt, addig a harmadik már tíz epizódot ölelt fel. Lassan egy hete röppent fel a hír, miszerint a vikinges történet további kalandokat tartogat, ugyanis tervben van a negyedik évad leforgatása.

A szóbeszédet végül maga a főszereplő, Alexander Dreymon erőítette meg, aki Az Utolsó Királyság hivatalos Instagram-oldalán jelentette be a hírt, egy videoüzenet keretein belül. A színész azt is elmondta, hogy hamarosan valóban megkezdődik a forgatás, a végeredmény azonban csupán 2019-ben lesz látható a képernyőkön.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Last Kingdom (@thelastkingdom) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek