Starity

Rita Ora minden percben megdolgozik a sikerért

2018. december 28. 22:10   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van, akinek csak megszületni volt nehéz, ami Rita Ora esetében egyáltalán nem igaz. Az énekesnő minden egyes nap megdolgozik a sikerért és az irigylésre méltó alakjáért.

hirdetés
Rita Ora minden percben megdolgozik a sikerért
Fotó: Rita/Facebook

Rita Ora az elmúlt években belekóstolt a filmezésbe, ott voltak a tévéshow-k, most pedig az új lemezének készítése volt a legfontosabb.

Az egyensúly a siker titka.

nyilatkozta a Hot97 FM stúdiójában az énekesnő, aki teljes erőbedobással dolgozik a karrierjén, de mellette sosem felejt el odafigyelni a külsejére, hogy minden bemutatón és fellépésen makulátlanul jelenjen meg.

Leginkább a hidratáló krémekre, a fényvédő krémekre és a rendszeres vízfogyasztásra figyel oda. Elmondása alapján imádja a kencéket, odáig van a maszkokért és hidratáló párnácskákról sem feledkezik meg a szeme alá. 

A sminket mindig le kell mosni. Nagyon hiszek ebben! Nincs olyan este, hogy ne szabaduljak meg teljes egészében a sminkemtől – még kissé becsiccsentett állapotban sem.

A sztár bevallotta, hogy imád enni és a barátaival elmenni nagyokat vacsizni. Ettől függetlenül oda kell figyelnie, hogy a formája fitt maradjon, így csak fél adagokat eszik. A sikere titkának a fegyelmezettségét érzi. 

Ha munka van, akkor dolgozom. Aztán figyelek arra, hogy meglegyen a kellő pihenésem.

Az Access Hollywoodnak adott interjújában azt is elárulta, hogy számára a legnagyobb inspirációt Jennifer Lopez jelenti:

Őrületesen keményen dolgozik: lemezeket készít, koncertezik, filmekben szerepel, producerkedik. Szép karrierje van és én is hasonlóra törekszem

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek