Starity

Folyamatosan sértegetik Berki Krisztián feleségét

2018. december 29. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Berki Krisztián és neje épp Floridában nyaral. Az egyik fotójuk alá igen csípős kommentek érkeztek. Természetesen a televíziós személyiség nem hagyta szó nélkül.

hirdetés

A pár éppen a pihenését tölti az Egyesült Államokban, de még itt sem sem maradhatnak kellemetlen atrocitások nélkül, mivel Instagramon folyamatosan beszólogatás. Berki Renáta egyik feltöltött képéhez több szúrós komment is érkezett:

Minden tevékenységedet behúzott hassal végzed...

Legalább, most senki nem kérdezi, hogy várandós vagy-e.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,

Berki Krisztián rögtön megvédte a feleségét:

A legnagyobb tisztelet mellett írom: örülnék, ha az én és a feleségem oldalán senki még egyszer hangsúlyozom, SENKI nem foglalkozna azzal, hogy ki kihez illet, nem illet, hiszen egyikőjüket sem ismeritek személyesen, így és egyébként is teljesen mindegy, hogy Ti mit mondtok, vagy mi a véleményetek hiszen ez az én életem és nem hiszem, hogy láttatok volna olyan embert a kislányomon kívül, aki engem tudna befolyásolni. Köszi a figyelmet!

– a hozzászólásból az is kiderült, hogy ismét összehasonlították Berki expárját, Hódi Pamelát és jelenlegi nejét a kommentelők.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek