Starity

Eljegyezte exfeleségét az Empire sztárja

2018. december 27. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész az ünnepek alatt tette fel a nagy kérdést szerelmének, akitől három éve vált el.

hirdetés

Terrence Howard belátta, mégsem képes Mira Pak nélkül élni, így kész arra, hogy ismét elvegye őt! A színész és kedvese 2013-ban találtak egymásra és még abban évben egybe is keltek. Kapcsolatukból két fiuk született (Qirin Love és Hero), ám még ők sem tudták egyben tartani a családot – a szülők 2015-ben elváltak.

A sors fintora, hogy Terrence és Mira számára is nyilvánvalóvá vált, hogy szakítás meg válás ide vagy oda, képtelenek egymás nélkül élni, így ismét randizni kezdtek, az Empire sztárja pedig karácsonykor ismét fél térdre ereszkedett kedvese előtt, aki ezúttal is igent mondott neki a lánykérésre.

Van egy elképzelésünk arról, milyen hosszú lehet az élet, azt azonban már tudjuk, milyen rövid. Negyvenöt évembe telt, hogy megtaláljalak téged, drágám, és most is velem vagy, amikor az ötvenedik évemben járok. Veled kívánom tölteni az örökkévalóság hátralévő részét. Imádkozom azért, hogy mindenki megtalálja az igazit, aki egy örökkévalóságon át kiegészíti, mert ez mindennél többet ér. Szeretlek

– kürtölte világgá érzéseit Howard.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek