Starity

Miley Cyrus azt hitte, Nick Jonas lesz a férje

2018. december 29. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2005 és 2007 között alkotott egy pár a színész-énekesnő és kollégája...

hirdetés

Fotó: Getty Images

Nick Jonas december elején vette feleségül a Quantico sztárját, Priyanka Choprát; Miley Cyrus pedig pont karácsony előtt ment hozzá Az utolsó dal-beli kollégájához, Liam Hemsworth-höz. Mint kiderült, Miley korábban meg volt győződve arról, hogy egy nap Nick lesz élete párja, de ma már valószínűleg korántsem bánja, hogy nem így lett, exe pedig a mai napig közel áll hozzá.

Már aznap összejöttünk Nickkel, hogy először találkoztunk. Szeretett volna találkozni velem, amikor pedig erre sor került, közölte velem, hogy Gyönyörűnek tartalak és nagyon bírlak., mire én: Ó, Istenem, én is nagyon csíplek téged!. Úgy voltam vele, hogy vagy ő lesz a legjobb barátom életem hátralévő részében vagy végül hozzámegyek feleségül

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Cyrus. Érdekesség, hogy kapcsolatuk Jonasnak is nagy mérföldkő volt – Cyrus volt az első nő, akit valaha megcsókolt.

Miután szétmentünk Nickkel, egy hónapon át bőgtem. Nagyon szomorú voltam. Fura lettem és feketére festtettem a hajam. Amíg randiztunk, Nick azt szerette volna, ha szőkíttetek a hajamon, így belementem és jónak találtam a változást. Amikor szakítottunk, úgy döntöttem, hogy fekete hajat akarok. Nem akartam többé jól kinézni. Lázadtam minden ellen, amit Nick akart látni rajtam a külsőmmel kapcsolatban. Később vissza akartam változni önmagammá és kitalálni, ki is vagyok igazából.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek