Starity

Cooky újra apai örömök elé néz

2019. január 03. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Instagram-oldalán jelentette be a hírt a műsorvezető, hogy ismét apuka lesz. A pár nagyon boldog a kistesó érkezése miatt, hiszen nem szerettek volna nagy korkülönbséget a két gyermek között.

hirdetés
Cooky újra apai örömök elé néz
Fotó: Cooky / Instagram

Novemberben már arról nyilatkozott Cooky több újságnak, hogy mennyire szeretne kistestvért Kevinnek:

Akarunk egy kistesót neki, az biztos. Én egyke vagyok, és bevallom, néha egy kicsit unatkoztam, jó lett volna gyerekkoromban egy játszótárs. Viszont nem vagyok már fiatal, ötvenéves leszek nemsokára. Ezért, ha esetleg fél év múlva terhes lenne Debi, az nagyon jó lenne, később már a korom miatt nem merném bevállalni. 

– úgy tűnik, hogy a tervük jobban sikerült, mint gondolták: Debóra már a kisbabájukat várja. Egyelőre még az első trimeszterben van, a nemét nem tudják a kis lurkónak. 

Debi korábban a Lokálnak szintén úgy nyilatkozott, hogy nagy családot szeretne és mennyire szuper apának tartja Cookyt.

Christian csodálatos apa, a világon mindennél jobban szeret minket, és a teendőkből is maximálisan kiveszi a részét. A fürdetés például abszolút az ő feladata, nem is engedné át nekem. Ez az ő közös rituáléjuk Kevinnel. Éjszaka is mindig felkel, ha sír a pici, pedig mondtam neki, hogy pihenjen, hisz ő dolgozik, de hajthatatlan.

– mondta Debi, majd hozzátette:

Mindenképp nagy családot szeretnék, hisz én is abban nőttem fel, anyu is három gyereket nevelt fel és minden percét imádtam. Szerintem fontos, hogy legyen a gyereknek testvére, akivel tud játszani, és akire a későbbiekben is tud támaszkodni. Nekem is van kettő szerencsére, és ezt az örömöt a saját gyerekemnek is szeretném megadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek