Starity

Ilyen egy átlagos napja Palvin Barbinak - videó

2019. január 01. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vogue-nak köszönhetően most betekintést nyerhetünk, hogyan is telik a világhírű modell egy napja.

hirdetés

Fotó: Plavin Barbara / Instagram

Palvin Barbara igazán koránkelő típus. Szabadnapjait sem lustálkodással tölti, hanem 7 óra körül kipattan az ágyból. Nyújtással kezdi a napot, a videóban elárulta milyen fontos ez számára. Sosem hagyja ki a reggeli bőrápolást, sokáig pepecsel a fürdőszobában. És persze nem maradhat el a reggeli kávé sem.

A délelőttöket az edzőteremben tölti. Amikor éppen egy fontos show-ra vagy fotózásra készül, akkor mindennap a teremben van. Elárulta, hogy minden edzés után iszik egy protein shaket:

Ez a csokis shake olyan nekem, mint egy desszert.

Az interjú készítése során éppen a Victoria Fashion Show-ra készült. Annyira izgult a nagy esemény miatt, hogy csaknem könnyek szöktek a modell szemébe. Később meghatóan nyilatkozik a barátjáról, Dylan Sprouse-ról, aki fel is tűnik a videóban és udvariasan köszön a nézőknek.

6 éve voltam egyedül, mikor rátaláltam a megfelelő pasira. Amikor tehetem, a napomat a szeretteimmel töltöm és Dylanbe igazán szerelmes vagyok, ami nagyon jó érzés.

– árulta el Barbi, majd ebédet vitt párjának, amit egy parkban fogyasztottak el.

Este kikapcsolódásként felkerestek egy bárt, ahol flippereztek egy kicsit és Barbi nyert, majd együtt tértek nyugovóra.

Via VOGUE Germany

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek