Starity

Curtistől egyre inkább elfordulnak a rajongók

2019. január 05. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan már a rajongók sem hisznek neki: amikor egy új fellépésről ad hírt a sztár, kommentek hada érkezik, amelyek arra céloznak, hogy egyáltalán fellép-e a sztár vagy úgyis lemondja.

hirdetés
Curtistől egyre inkább elfordulnak a rajongók
Fotó: Curtis / Instagram

Curtis az utóbbi időben nagyon sok koncertjét mondta le, többnyire betegségre hivatkozva. A sorozatos meghiúsult koncertek vezettek a Majkával való szétváláshoz is, mert Majka nem volt hajlandó Curtis bódult, kiszámíthatatlan életmódjához alkalmazkodni a továbbiakban.

Attila mostanában megint sorozatosan mondott le koncerteket, így amint kiposztolta a szilveszteri fellépéseinek helyszíneit és időpontjait a rajongók egyből lerohanták:

Minek menjünk, ha úgysem jössz el.

Amit már ő csinál eléggé átlátható, hogy kamuzik. 

A legdurvább az volt, mikor a gyerekek várták, nem ment el utána azt dumálta majd az ünnepek után. Hát persze, kíváncsi vagyok lesz e belőle valami, Az meg egyenesen undorító, hogy odanyomott 100 ezer forintot a gyerekkórháznak

– ezzel arra utalt a kommentelő, amikor Curtis ígéretet tett, hogy beteg gyermekeket látogat meg, majd nem jelent meg a helyszínen. 

Az biztos, én egy Curtis koncertre se indulnék el... bizonytalan, mint a kutya vacsorája... vagy odaér vagy nem, de az biztos!  

Ezek szerint minden buli előtt pár órával a szervezőknek rá kell csörögniük, hogy elindult-e Curtis? Ha így folytatja, nem fogják sehová sem hívni. Majkának igaza lehetett mindenben. 

A kommentek lehetne még sorolni, de akkor egész nap csak ezt olvashatnánk, ugyanis annyi negatív visszajelzés érkezett a rapper oldalára. 

Az ünnepek előtt a miskolci koncertjét is lemondta Curtis, erre is reagáltak a rajongók:

Szuper voltál Miskolcon, ja nem... 

A Stamp Club, ahol fellépett volna a híresség, csak így kommentálta Facebook-oldalán az eseményeket:

Elnézést kérünk mindenkitől, aki várta tegnap Curtist, a fellépése előtt másfél órával betegségére hivatkozva mondta le a bulit.

Curtis a Blikknek röviden nyilatkozott az események kapcsán:

Lázam volt, és mérlegeltem: most az a buli vagy szilveszterkor a három buli ne menjen. Nincs több mondanivalóm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@borostyanmedhotel

Tény, hogy három szilveszteri fellépését tisztességgel végig csinálta Debrecenben, Derecskén és egy nyíradonyi wellnesshotelben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek