Starity

Katalin hercegné csúnyácska volt és pattanásos

2019. január 05. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes elárulta a Daily Mailnek, hogy a cambridge-i hercegné kamaszkorában kifejezetten nem volt szép, sőt fogszabályzót hordott és pattanásos volt.

hirdetés

Gemma Williamson, Katalin hercegné gyermekkori barátja elárulta a Daily Mailnek, hogy a hercegné egyáltalán nem volt ilyen tündöklően szép, mint most.

A fiatal Katalint rengeteg atrocitás érte a gimnáziumban, a fiúk sorra csúfolták a külseje miatt. Kate fogszabályzós volt, sápadt, nem a fiúk álma. A sok stressztől Kate-en folyamatosan ekcéma jelent meg, ezért a szülei úgy döntöttek átíratják másik iskolába.

Az új gimnáziumban, a Marlborough College-ban beválogatták a gyeplabda csapatba. Itt kezdődött Katalin "átalakulása". Sportos testalkata lett, a nyugalomtól eltűntek a kiütései. Visszatért az önbizalma és sokkal boldogabb kamasz lett.

Fotó: Gemma Willaimson Collection

Egyik nyáron a családjával Argentínába utazott nyaralni a kis Kate, és mikor visszatért mindenkinek leesett az álla, hiszen a sápadt kamasz helyett egy sugárzó nő tért vissza:

Kate napbarnítottan tért vissza, a fogszabályzóját is levették, és elkezdte sminkelni magát. Teljesen kinyílt. Az összes fiú szerelmes lett belé.

– tette hozzá a barátnő.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek