Starity

Őrület, mennyit keres óránként Harry herceg hasonmása!

2019. január 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves férfire 2011-ben figyeltek fel, ám minden bizonnyal a 2018-as év volt számára a legjövedelmezőbb.

hirdetés

Fotó: Instagram

A tavalyi év bizony igen eseménydúsan telt Harry herceg számára, hiszen feleségül vette szerelmét, Meghan Markle-t, közös turnéra indultak, később pedig bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Rhys Whittock, Harry hasonmása sem panaszkodhat, hiszen ahogy a herceg körül megsűrűsödtek a teendők és kötelezettségek, úgy körülötte is. A 35 éves férfi évek óta Harry herceg hivatalos hasonmásaként keresi a kenyérre valót, mostanra pedig olyan felkapott lett, hogy nem kevesebb, mint 1000 angol fontot, azaz megközelítőleg 347 ezer forintot keres óránként.

Érdekesség, hogy egész Angliában mindössze hat Harry-hasonmás lelhető fel – ezek egyike éppen Rhys, aki saját bevallása szerint hat különböző Meghan-hasonmással dolgozik együtt. A férfi elmondta a The Sunnak, hogy a közelmúltban Hong Kongba kellett utaznia, ahol egy milliárdos üzletember születésnapi partiján alakította a herceget, a mulatságról pedig élőben számolt be a helyi televízió, ami még számára is szürreális élmény volt.

Sosem gondoltam bele a dologba túl sokat, amikor az emberek rámbámultak mondjuk az esküvőkön és azt mondták, hasonlítok Harry hercegre. A legtöbb hasonmásnak fel sem tűnik a köztük, illetve az általuk megszemélyesített személy közötti hasonlóság, de minél több fotózáson veszek részt, és minél több fotót nézegetek, néha fel kell tennem magamnak a kérdést: Ez én vagyok vagy ő?.

– nyilatkozta szerényen Whittock.

Fotó: Instagram

További fotókat itt találsz Rhysről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek