Starity

Gyászol a Tankcsapda

2019. január 04. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napokban a sajtó hangos volt az M3-as autópályán elgázolt hölgytől. A lány összeveszett barátjával, kiszállt az autóból és gyalog folytatta az útját az sztrádán.

hirdetés
Gyászol a Tankcsapda
Fotó: Tankcsapda/Facebook

A Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor talált rá az elgázolt lányra, miközben épp hazafelé tartott egy koncertről. Amikor megpróbált segíteni, akkor látta, hogy az ő koncertjük vendége a halálos áldozat. Mint megtudtuk, a Milánóban modellként dolgozó lány nagy rajongója volt a zenekarnak.

Katát a gitáros hívta meg a koncertre, és ő volt az is, aki megtalálta. A zenész sokkot kapott, de a mentők kiérkezéséig szorította a lány kezét.

Nagyon hálás vagyok érte. A lányom a férjemmel kiskora óta járt a zenekar koncertjeire.

Egyáltalan nem haragszom a lányom gázolójára, az életnek sajnos vannak ilyen megmagyarázhatatlan dolgai, szegény fiú rosszkor volt rossz helyen.

nyilatkozta az összetört édesanya a Tényeknek.

A Tankcsapda a hivatalos Facebook-oldalán gyászolja az elhunyt lányt.

Katának a súlyos sérülések miatt esélye sem volt a túlélésre. A rendőrök elfogták V.Martint az otthonában, aki elhajtott a helyszínről. A fiatal férfi teljesen összetört, de a cserbenhagyásért komoly börtönbüntetésre számíthat, főleg akkor, ha bebizonyosodik, hogy a lány életben maradhatott volna, ha időben segítséget kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek