Starity

Rossz hírünk van! Véget ér a Vikingek

2019. január 07. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újabb kedvencnek kell búcsút inteniük a sorozatrajongóknak, ugyanis a History által sugárzott Vikingek hamarosan leteszik a kardot.

hirdetés

2013-ban indult hódító útjára a Ragnar Lothbrok életét elmesélő széria, ami évről évre nagyobb sikerre tett szert. A népszerű sorozat jelenleg az ötödik évadnál jár, melynek jelenleg a második felét sugározzák. A History Chanel által forgalmazott műsor egyébként minden évadban új karakterek bevonzásával ékesítette a történelmi szálakat – ezzel bonyolítva és izgalmassá téve az adott részeket.

Az Entertainment Weekly jóvoltából megtudhattuk, hogy a nagy sikerek ellenére a sorozat készítői hivatalosan is eldöntötték, hogy a hatodik évaddal véget ér a vikingek háborúja, amiről mindösszesen annyit lehet tudni, hogy húsz részt ölel majd fel, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy a befejezés mikor kerül majd képernyőre.

A készítők elmondása szerint túl sok kulcsfontosságú karakter vesztette életét, ezért egy méltó lezárásban reménykednek, ami nem követeli több kedvenc életét. Azt is elmondták továbbá, hogy a Vikingek véget érte után fennáll egy esetleges testvérsorozat készítése is, aminek az alapötlete már elkészült, csupán arra várnak, hogy zöld utat kapjon. 

Fotó: History Channel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek