Starity

Interjú a Merlin sztárjával

2010. november 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Merlin sztárja, Kate McGrath interjút adott, melyben pár dolgot elárult a 3. évadról; elmondta, milyen érzés a rajongókkal lennie, és beszámolt arról is, hogy milyen a viszonya a kollégáival.

hirdetés
Interjú a Merlin sztárjával

– Látni fogjuk, hogy Morgana megöli Uthert?
Ez az egyik legvarázslatosabb rész lesz. Merlin a közeljövőbe lát, és azt látja, hogy Morgana megöli Uthert. De itt lesz egy nagy fordulat. Semmi olyan nem fog megtörténni, amit elvársz, és Merlinnek egyik látomása sem válik valóra. Ez az epizód tele lesz fordulatokkal, nagyon titokzatos rész lesz.

– Milyen eljátszanod a gonoszt úgy, hogy az előző kettő évadban a jó Morganát kellett eljátszanod?
– Volt némi gyakorlatom abban, hogy hogyan formáljam meg a gonoszt. Tavaly Morgana nagyon kedves, érző lelkű ember volt, sokat tanult a mágiáról, de nem tudta, ki is ő valójában.  Ebben az évben már sokkal magabiztosabb. Jó érzés egy erős lányt alakítani. Jó ruhákban lehetek, sok harcjelenet van a sorozatban. Bár rosszul érzem magam, amikor Anthony Headet vagy Colin Morgant kell bántanom. Ők a való életben annyira aranyosak,  de a sorozatban vissza kell térni Morgana-módba! Morganát csak a húga segíti, másra már nem támaszkodhat.

– A húgodat Emilia Fox alakítja. Játszotta már valahol a testvéredet?
– Igen, a The Queenben, ahol Emilia játszotta a királynőt, én meg a  hercegnőt. Annyira szeretek vele dolgozni.

– Mit szeretsz a legjobban a  Merlinben?
– Nagyon jó együtt dolgozni a nagyszerű színészekkel Nagy-Britanniában. Melletük nőttem fel, most pedig már velük dolgozom, egy sorozatban, egyszerűen csodálatos élmény. De a legjobb dolog az, amikor látom azoknak a gyerekeknek az arcát, akik találkoznak Bradley-vel, vagy Colinnal. Annyira izgatottak! Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy őszinte legyek.

– Ismered a rajongóidat?
– Hogy őszinte legyek, nem. De nagyon szeretek a rajongókkal találkozni. Ők annyira kedvesek.

– Azt hallottam, Madonna filmjében szerepelsz. Milyen volt Madonna?
 Igen, a Wallis Simpson című filmben játszom. Madonna fantasztikus. Örülök, hogy találkoztam vele, hiszen nagyon szeretem,  és nem okozott csalódást nekem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek