Starity

Eljegyezte párja Garrett Claytont

2019. január 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a hír nem újkeletű, a színész csak most hozta nyilvánosságra, hogy jegyben jár.

hirdetés

Fotó: Instagram

Garrett Clayton tavaly nyáron tudatta a rajongóival, hogy a saját neméhez vonzódik és egyúttal párját, Blake Knightot is megmutatta nekik. A 28. születésnapját tavasszal ünneplő színész most elárulta azt is, hogy Blake-kel hosszú ideje egy párt alkotnak, a férfi pedig egy évvel ezelőtt, Izlandon kérte meg a kezét, ő pedig természetesen igent mondott neki.

Sosem felejtem el az arcodat, amikor fél térdre ereszkedtél előttem. Szerelem, feszültség, izgalom tükröződött a szemeidben. (Nyilvánvalóan igent mondtam.) Veled minden nap örömmel és nevetéssel teli (még ha esténként össze is kapunk azon, ki másszon ki az ágyból lekapcsolni a lámpát a hallban)

– írta friss posztjában a színész és egyúttal arról is lerántotta a leplet, milyen régóta alkotnak egy párt Blake-kel.

Nyolc év! Kicsivel több, mint egy hónap és nyolc éve leszünk együtt. Ez az időszak tele volt hullámvölgyekkel (a 90%-a pozitív volt). Mindig hálás leszek azért, hogy annak idején besétáltál az éjjel-nappal nyitva lévő éttermembe, nem sokkal azután, hogy Los Angelesbe költöztem. Pincér voltam, aki arról álmodozott, hogy színész lesz belőle. Most nézz ránk! Az álmainkat éljük!

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek