Starity

Macaulay Culkin kiállt Michael Jacksonért és megvédte őt

2019. január 16. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reszkessetek, betörők! sztárja és a pop királya a köztük lévő 22 évnyi korkülönbség ellenére nagyon közel álltak egymáshoz.

hirdetés

Macaulay Culkin egy podcast keretein belül beszélgetett Michael Rosenbaummal, a csevej folyamán pedig szó esett a színész majdnem tíz éve elhunyt barátjáról, Michael Jacksonról is. A két híresség kapcsolatát annak idején sokan helytelenítették, ám Macaulay szerint alaptalanul, ugyanis normális, kiegyensúlyozott kapcsolat volt közöttük, ami az 1990-es évek elején vette kezdetét, miután a színész egy csapásra világhírűvé vált a Reszkessetek, betörők! filmsorozatnak köszönhetően.

Megkeresett engem, mert nagyon sok nagy dolog történt velem nagyon rövid idő alatt. És azt hiszem... igen, azt hiszem, ezzel azonosulni tudott. Úgy értem, elvégre könnyű lehet azt mondani a kapcsolatunkra, hogy fura vagy ilyesmi, de nem volt az. Volt értelme. (...) Barátok voltunk a szó lehető legegyszerűbb értelmében. Ez egyike azon baráti kapcsolataimnak, melyeket az emberek megkérdőjeleznek, csak arra a tényre alapozva, hogy ő volt a világ leghíresebb embere. Számomra ez a kapcsolat normális volt és abszolút egyszerű. Tudom, másoknak talán ez nagy dolognak tűnhet, de számomra ez is csak egy normális baráti kapcsolat volt

– magyarázta Culkin, aki olyan közel állt a popkirályhoz, hogy többször is nála töltötte az éjszakát 10 és 14 éves kora között, noha akkoriban már olyan pletykák járták Jacksonról, hogy gyermekeket molesztál, ám a színész a mai napig tagadja, hogy az énekes valaha is helytelenül viselkedett volna vele.

Páratlan gyerek voltam. Katolikus iskolába jártam, az iskolatársaimnak fogalma sem volt arról, min megyek keresztül, ő pedig olyasvalaki volt, aki maga is keresztülment mindezen, és biztosítani akart engem arról, hogy nem vagyok egyedül ebben a helyzetben.

Macaulay szerint azért is lehettek olyan sokáig barátok Michaellel, mert ő sosem tulajdonított jelentőséget szupersztár státuszának.

Valójában mindig is magasról tettem a híres emberekre. Egyáltalán nem nyűgöztek le engem, így amikor először találkoztam vele, azt gondoltam, Oké, király. Szóval te vagy az! A pasi, aki azokat a dalokat énekli. Klassz. Én is éneklek dalokat a suliban.. Azt hiszem, az egyik oka annak, amiért olyan jól kijöttünk egymással az, hogy mindenki hasra volt esve tőle, így imponált neki a tény, hogy akad olyasvalaki is, aki úgy kezeli őt, mint egy normális embert. Ilyen egyszerű az egész. (...) Michael elbűvölő volt, nagylelkű, kedves és bolondos. Kib***ott király volt! És vicces. És édes. Az embereknek fogalmuk sincs arról, milyen nagyszerű humora volt

– elevenítette fel a múltat Macaulay.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek