Starity

Megjelent a John Wick 3 első előzetese

2019. január 18. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keanu Reeves újra menőn fog gyilkolni, a John Wick idén májusban megjelenő harmadik részében.

hirdetés

Keanu Reeves először 2014-ben bújt a mára már ikonikussá váló bérgyilkos, John Wick bőrébe. A Chad Stahelski által rendezett, brutális akciójelenetekben bővelkedő film annyira népszerűnek bizonyult, hogy 2017 februárjában bemutatták a történet folytatását, majd a sztárral 2018 nyarán leforgatták a harmadik rész New Yorkban játszódó jeleneteit, ősszel pedig a stáb Marokkóba tette át a székhelyét, hogy az alkotás még hiányzó jeleneteit is felvehessék.

A harmadik epizód története ott kezdődik, ahol az előző abbamaradt. A kiközösített és sebesült John menekülni kényszerül a rá vadászó egykori bérgyilkos kollégái elől, a nemzetközi maffia ugyanis 14 millió dolláros vérdíjat tűzött ki a fejére, a Wick által kivégzett társuk miatt.  

A film a John Wick: Chapter 3 – Parabellum címet kapta, és május 23-tól lesz megtekinthető a magyarországi filmszínházakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek