Starity

Kilenc évvel élte túl lányát Brittany Murphy édesapja

2019. január 25. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilenc évvel lánya halála után, 92 éves korában hunyt el Angelo Bertolotti.

hirdetés

Fotó: Dani Abramowicz/FilmMagic; The Doctors

Az E! Online számolt be róla nemrég, miszerint a második világháborús veterán katona, akit legtöbben a néhai Brittany Murphy édesapjaként ismertek, kedden hunyt el hosszú betegeskedés után. Fia, Jeff Bertolotti a Facebookon értesítette a nyilvánosságot a hírről, miszerint Angelo Bertolottit lekapcsolták az őt életben tartó gépekről.

Úgy ment el, hogy a gyönyörű testvérem, Pia ott volt a betegágyánál, közben Frank Sinatrát hallgatta, az arcán pedig csendes nyugalom jelent meg. Nyugodj békében, Apu. Nagyon fogsz hiányozni. Mindörökké

– olvasható a bejegyzésben.

Ami Brittanyt illeti, a színésznő 2009 decemberében, 32 éves korában hunyt el máig tisztázatlan körülmények között. Balesetnek elkönyvelt halálban közrejátszott, hogy vérében a normálistól magasabb volt a receptre kapható gyógyszerek szintje, de állítólag tüdőgyulladása és anémiája is volt. 2012-ben édesapja pert indított a halottkémi hivatal ellen, mely lánya halálának okát kereste, ugyanis meglátása szerint további toxikológiai vizsgálatoknak kellett volna alávetni a színésznőt, hogy rájöjjenek a pontos okokra és miértekre. A keresetet végül elutasította a bíróság.

Angelo – aki Brittany halála előtt már körülbelül egy éve nem beszél a lányával és nem is találkozott annak férjével, Simon Monjackkel – egyébként el sem ment a temetésére, amivel kapcsolatban így nyilatkozott 2009-ben:

Ha el akartam volna menni, elmentem volna, de nem szerettem volna úgy látni őt. Számomra ő tökéletes volt. Egy apró, sziporkázó gyermek. Csak jó emlékeket őrzök vele kapcsolatban. Már csak egy emlék számomra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek