Starity

Tiffany Young újjászületett – új dallal és videoklippel jelentkezett

2019. január 27. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2019-es évben új fejezet nyílt Tiffany Young számára: hosszú küzdelem után újjászületett, amit egy igazán személyes és érzelmes dalban mesél el.

hirdetés

Január 25-én jelentette meg legújabb szerzeményét Tiffany Young, ami elmondása szerint az eddigi legszemélyesebb is egyben. Habár a Born Again első pillantásra szerelmi dalnak tűnhet, azonban a 29 éves előadó elmondta, hogy egy hosszú küzdelem utáni újjászületéséről szól.

Ez a dal és videoklip nagy érzelmi és személyes utazás volt számomra, amit az összes olyan tragédia és fájdalom ihletett, amit a karrierem során mosollyal kellett álcáznom. A Born Again annak a szibóluma is, hogy mindig harcoljak azért, hogy ezen tapasztalatok által fejlődjek. 

– nyilatkozta, majd így folytatta:

A dalszöveg arra inspirál, hogy megtaláljuk az erőt akkor, mikor sebezhetőek vagyunk. Remélem ez a dal megmutatja, hogy a szomorú és szívfacsaró időkben, nemcsak túlélni, hanem erősödni is lehet.

Nézd meg alább az álomszerű rövidfilmet, melyben a szőke hajú sztár nem fél felfedni önmagát!

További jó hír is van a rajongók számára: febuár 22-én érkezik Lips On Lips című EP-je, valamint február 14-én egy különleges meglepetéssel készül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek