Starity

Öngyilkos lett a Blue énekesének öccse

2019. január 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű fiúbanda 39 éves énekese az Instagramon tudatta a szomorú hírt a rajongóival.

hirdetés

2019 van, és úgy érzem, ez az az év, amikor hálásnak kell lennünk, és fel kell hagynunk a tökéletesség üldözésével, mert arra az ember sosem lelhet rá. A fivérem, Straon öngyilkos lett mialatt én Bradfordban dolgoztam

– írta a közösségi oldalon Simon Webbe, majd bejegyzésében kitért arra, hogy véleménye szerint igenis beszélni kell a mentális betegségekről, fel kell hívni súlyosságukra a figyelmet és segítséget kell nyújtani azoknak, akik bármelyik típusában szenvednek.

Megtehetjük, hogy megkérdezünk valakit, bárkit, aki közel áll hozzánk, hogy Hogy érzed magad?, ezt követően a kulcs pedig a hallgatás. (...) Visszatértem a közösségi médiába, és támogatni fogom a mentális betegségekkel foglalkozó kampányt, ahogyan azt mindig is tettem. Kérlek, legyetek bátrak és merjetek beszélni [arról, mi van veletek]!

Az énekes maga is depresszióval küzd I Fotó: Instagram

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via Metro

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek