Starity

15 színész, aki gyerekként debütált és ma is tündököl

2019. február 02. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyerekként lopták a szívünkbe magukat az alábbi hírességek. Azóta eltelt jó pár év és felnőttek: hihetetlen jó pasivá és lélegzetelállítóan gyönyörű nővé váltak.

hirdetés

1. Christina Ricci

© Casper / Universal Studios   © Lizzie Borden Took an Ax / Sony Pictures Television  

Az első képen a 15 éves Christina Riccit láthatjuk, a második képen pedig a már felnőtt színésznőt a hátborzongató thrillerben, a Lizzie Borden fejszét fogott című filmben. 

2. Joseph Gordon-Levitt

© Third Rock from the Sun / NBC   © Jordan Strauss/Invision/AP / Eastnews  

A jelenleg filmproducer, rendező, zeneszerző és nem utolsó sorban felkapott színész, Joseph Gordon-Levitt 15 évesen robbant a köztudatba az Űrbalekok vígjátéksorozat egyik főszereplőjeként.

3. Scarlett Johansson

© Ghost World / Metro-Goldwyn-Mayer   © Avengers: Infinity War / Marvel Studios  

Scarlett Johanssonnak tízévesen indult be a színészi pályafutása, de az első sikerét a Tétova tinédzserek egyik főszerepe, Rebecca megformálása jelentette számára. Napjainkban híres képregényeket feldolgozó filmekben szerepel.

4. Chloe Moretz

© (500) Days of Summer/ 20th Century Fox   © shutterstock.com  

Chloe Moretz még csak hatéves volt és már szerepelt az Amityville Horror című filmben, ezt követte a romantikus 500 nap nyár és így tovább. A fiatal színésznő karrierje egyre feljebb ível és még csak 21 éves.

5. Elijah Wood

© The Faculty / Dimension Films   © Dirk Gently's Holistic Detective Agency / IDW Publishing  

Elijah Wood szintén nagyon fiatalon kezdte a színészkedést. Az invázium című filmmel ismerte meg a nagyközönség a nevét. Ezt követően számos kasszasikerű filmekben szerepelt, mint a Gyűrűk Ura-trilógiában. Legutóbb a Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodájában borzolta a kedélyeket. Viszont a külseje még mindig zavarba ejtően fiatalos.

6. Bianca Lawson

© Buffy the Vampire Slayer / Warner Bros.   © Richard Shotwell/Invision/AP / Eastnews  

Bianca Lawsont 18 évesen ismerhette meg a nagyközönség, a 90-es évek kedvelt tinisorozatában, a Buffy a vámpírok rémében. A jelenleg 39 éves színésznő nem távolodott el a sorozatok világától, jelenleg is sorozatszínésznőként szerepel a Queen Sugarban.

7. Kristen Stewart

© The Safety of Objects / IFC Films   © Personal Shopper / Arte  

Az Alkonyat trilógia előtt Kristen Stewartnak csupán kisebb szerepek jutottak. Az első híres munkájának a Birtokviszonyban való szereplését nevezhetjük. A legutóbbi jelentős filmje A stylist, melynek főszerepét kapta.

8. Thomas Brodie-Sangster

© Love Actually / Universal Pictures   © TheMegaAgency.com / Eastnews  

Kezdetben kisebb alakításai voltak Thomas Brodie-Sangsternek különböző televíziós sorozatokban. Az első nagyobb filmje az Igazából szerelemben nyújtott alakítása volt még kisfiúként. Mára befutott színész lett belőle, de kisfiús külseje megmaradt.

9. Winona Ryder

© Heathers / 21st Century Fox   © AFP PHOTO / VALERIE MACON / Eastnews  

Már négy filmben szerepelt Winona Ryder, mikor 1989-ban elvállata a Gyilkos játékok egyik szerepét. A színésznőn semmit nem fogott az idő vasfoga. Jelenleg a Stranger Thingsben és a Végállomás: Esküvőben élvezhetjük az alakítását.

10. Freddie Highmore

© Charlie and the Chocolate Factory / Warner Bros.   © The Good Doctor / Page move-protected American Broadcasting Company  

Hírnevét a Charlie és a csokigyárban szerezte meg Freddie Highmore. Most a Doktor Murphy című televíziós sorozatban láthatjuk a színészt.

11. Reese Witherspoon

© The Man in the Moon / Metro-Goldwyn-Mayer   © Home Again / Global Road Entertainment  

Első jelentős szerepét a Holdemberben játszotta Reese Witherspoon. Ezt követően több mint 30 filmben és sorozatban játszott a színésznő. Legutóbbi filmje az Újra otthon című vígjáték, ahol a szemei még mindig úgy ragyognak, mint tini korában.

12. Elle Fanning

© Phoebe in Wonderland / ThinkFilm   © Teen Spirit / Lionsgate Films  

Elle Fanning mindösszesen kétéves volt, mikor elkezdett szerepelni. Tízévesen játszotta élete első főszerepét a Csodaország című filmben. Jó pár év eltelt és most a Teen Spiritben láthatjuk szerepelni Elle-t.

13. Neil Patrick Harris

© Doogie Howser, M.D. / Page move-protected American Broadcasting Company   © How I Met Your Mother / 20th Century Fox Television  

Neil Patrick is kétévesen kezdte a színészi pályafutását, ám áttörést a Doggie Howser főszerepe jelentette számára. Ma már csak Barney Stinsonnal azonosítjuk az Így jártam anyátokkal című vígjátéksorozatból.

14. Michelle Trachtenberg

© s_bukley / Depositphotos   © Tonya Wise/AdMedia/ADMEDIA_adm_cureforbreastcancer_tw_070 / Eastnews 

Michelle Trachtenberget is a Buffy a vámpírok rémében ismerhettük meg, mint Buffy nővérét, de a Pletykafészekben is feltűnt, hogy felborzolja az állóvizet.

15. Alyson Hannigan

© My Stepmother Is an Alien / Sony Pictures   © How I Met Your Mother / 20th Century Fox Television  

Alyson Hannigan első nagy alakítása a Marslakó a mostohámban volt. Majd elrepült húsz év és ugyanaz az arc néz vissza ránk az Így jártam anyátokkal című sorozatban. 

Vajon ezek a sztárok tényleg ismerik az örök fiatalság receptjét?

via Brightside

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek