Starity

Istenes Bence nélkül nem lesz Survivor

2019. január 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű műsorvezető a családját választotta a munkájával szemben...

hirdetés

Fotó: Instagram

Istenes Bence nagy kedvence az őt foglalkoztató csatornának, a vezetőség pedig el sem tud képzelni senki mást a Survivor című túlélőshow élén, így inkább helyt adtak kérésének, miszerint a családjával szeretne lenni és emiatt elmarad a műsor legújabb, idénre tervezett évada.

Nem csoda, hogy Bence úgy döntött, szabadságra menne, ugyanis a televíziónál végzett munkája miatt sokszor hosszú ideig távol kell lennie szerelmétől, Csobot Adéltól és fiaitól, Nátántól és Ádintól. Belátta, hogy ez így nem mehet tovább, és szeretne több időt tölteni szeretteivel.

Most már két gyönyörű kisfiú apukája vagyok, és nagyon nehezen tudom őket itthagyni. Ráadásul Ádin még nagyon pici, így idén sajnos nem tudtam elvállalni a műsort. De óriási dolognak tartom, hogy az RTL Magyarország támogat abban is, hogy a családommal legyek, és jó érzés, hogy ennyire mögöttem állnak, és mindent meg tudunk beszélni a csatornával

– idézi a Bors a műsorvezető szavait.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek