Starity

Taylor Swiftnek is lesz saját illata

2010. november 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon sok sztárnak van már saját illata, például Justin Biebernek, és a frissen házasodott Katy Perrynek is. Akkor éppen a countryénekesnőnek ne legyen?

hirdetés
Taylor Swiftnek is lesz saját illata

Taylor Swift a napokban üzletet kötött Elizabeth Ardennel – végre neki is lesz saját illata. Taylor fogja kiválasztani az illatot, és a parfüm üvegének stílusát is, valamint a reklámkampányban is nagy szerepet játszik majd.

Taylor már nyilatkozott is készülő parfümjéről:

– I have always loved how fragrance can shape a memory the way certain scents remind you of events and people that are imprinted in your thoughts. Lately I’ve been having fun experimenting with combining some of my favorite scents, so I’m really excited about working with Elizabeth Arden to develop my own unique fragrance.

(„Mindig szerettem, ahogyan az illatok formálják az emlékeket, ahogyan eszünkbe juttatják a múltbéli eseményeket, és ahogyan megváltoztatják a gondolkodást. Mostanában elszórakoztam azzal, hogy a kedvenc illataimat kevertem össze, és már nagyon várom, hogy Elizabethtel kidolgozzunk nekem egy saját illatot.”)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek