Starity

Kate Beckinsale és Pete Davidson együtt? Hihetetlen!

2019. február 07. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pete eljegyzésének felbontása után és öngyilkossági kísérletét követően nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan vigasztalódik, főleg nem úgy, hogy ezt egy nála jóval idősebb hölgy oldalán teszi.

hirdetés

A 25 éves humorista és a színésznő kéz a kézben érkeztek a Davidson Hotelbe, állítja egy néző. Már az is feltűnő volt, hogy a Golden Globe-gálán szinte csak egymással beszélgettek, Kate Beckinsale csak úgy kacagott Pete Davidson viccein, csak úgy izzott körülöttük a levegő. 

Kate szereti a fiatalabb srácokat, főleg akiknek jó a humoruk. Szeret nevetni velük. Ő is úgy érzi, hogy szíve mélyén fiatalabb, mint a kora. Kisebb így a nyomás rajta és az elköteleződés terhe.

– állítja az E! Online egy bennfentes forrása.

Kate-et már több komikussal is hírbe hozták, többek között Jack Whitehallal és Matt Riffel, tehát a gyanú beigazolódni látszik, hogy most Pete-et szemelte ki magának. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Mega Agency (@themegaagency) által megosztott bejegyzés,

Az E! News forrása hozzátette: 

Idejük nagy részét egy az óceán két ellentétes partján töltik, de minden szabadidejüket egymásnak szentelik, hogy szórakozzanak.

Kate úgy gondolja, hogy Pete a legédesebb és leghelyesebb srác. Valószínűtlennek tűnik a románc, de Kate minden percét imádja, szeret Pete viccein nevetni.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek