Starity

Kate Beckinsale és Pete Davidson együtt? Hihetetlen!

2019. február 07. 15:03   |   Szerző: egridora

Pete eljegyzésének felbontása után és öngyilkossági kísérletét követően nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyorsan vigasztalódik, főleg nem úgy, hogy ezt egy nála jóval idősebb hölgy oldalán teszi.

hirdetés

A 25 éves humorista és a színésznő kéz a kézben érkeztek a Davidson Hotelbe, állítja egy néző. Már az is feltűnő volt, hogy a Golden Globe-gálán szinte csak egymással beszélgettek, Kate Beckinsale csak úgy kacagott Pete Davidson viccein, csak úgy izzott körülöttük a levegő. 

Kate szereti a fiatalabb srácokat, főleg akiknek jó a humoruk. Szeret nevetni velük. Ő is úgy érzi, hogy szíve mélyén fiatalabb, mint a kora. Kisebb így a nyomás rajta és az elköteleződés terhe.

– állítja az E! Online egy bennfentes forrása.

Kate-et már több komikussal is hírbe hozták, többek között Jack Whitehallal és Matt Riffel, tehát a gyanú beigazolódni látszik, hogy most Pete-et szemelte ki magának. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Mega Agency (@themegaagency) által megosztott bejegyzés,

Az E! News forrása hozzátette: 

Idejük nagy részét egy az óceán két ellentétes partján töltik, de minden szabadidejüket egymásnak szentelik, hogy szórakozzanak.

Kate úgy gondolja, hogy Pete a legédesebb és leghelyesebb srác. Valószínűtlennek tűnik a románc, de Kate minden percét imádja, szeret Pete viccein nevetni.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek