Starity

Szex és New York 2 már most tarol

2010. május 07. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az itthoni premier május 27-én lesz, a mozifilm trailerje már április 8-tól lázban tartja a rajongókat. A film már most hatalmas sikereknek örvend, Sarah Jessica Parker pedig szebb, s jobban elemében van, mint valaha!

Szex és New York 2 már most tarol

A filmben szereplő dalok előbb kijönnek albumon, mint maga a film -többek között ez is SJP és a Szex és New York sikerét tükrözi. A 17 dalt tartalmazó CD egyébként a WaterTower Music Record jóvoltából jelenhet meg ilyen hamar. Az albumon többek között a tizenkétszeres Grammy-díjas Alicia Keys,a Grammy- és Oscar-díjas Jennifer Hudson

, Leona Lewis, Dido, valamint Liza Minnelli is szerepet kapott, aki Beyonce Single Ladies (Put a ring ot it) c. számát adja elő. A legjobban várt dal mégis Helen Reddy klasszikusa lehet, az 'Iam Woman', mert ezt a számot a négy főszereplő énekli fel az albumra.

A filmet természetesen New Yorkban forgatták, ám a forgatás közepén az egész stáb az Arab Emirátusokba költözött, hogy Dubaiban leforgassanak néhány jelenetet. A filmforgatást végül is 2009 novemberében, Marokkóban fejezték be.

Perez Hilton pedig a mai napon tette közzé a Szex és New York 2 óriásplakátját (a képet megnézhetitek ITT ).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek