Starity

Ismét apa lett a 69 éves Richard Gere

2019. február 12. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajtóképviselője tudatta a nyilvánossággal, hogy új taggal gyarapodott a Gere család.

hirdetés

A 69 éves Richard Gere ismét apa lett – a színész 35 éves felesége, Alejandra Silva a közelmúltban egészséges fiúgyermeknek adott életet New Yorkban. A baba nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, annyit lehet tudni róla, hogy ő a pár első közös gyermeke, ugyanakkor mindkét szülőjének van már egy-egy nagyobb csemetéje korábbi kapcsolatából.

Gere és Silva viszonyáról először 2015-ben kezdtek pletykálni, amikor romantikázás közben csípték el őket Olaszországban. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját: tavaly házasságot kötöttek egymással.

2015-ben egyébként Silva egy közeli barátja úgy nyilatkozott a BBC-nek, hogy a pár kapcsolata már egy éve tart, ugyanakkor mindent megtettek annak érdekében, hogy az titokban maradhasson, annak ellenére is, hogy a barátaiknak mindketten elmondták, milyen jellegű is a viszonyuk. Közös gyermekük érkezésének hírét szeptemberben haragozták be, és egyúttal megkapták a kicsire a Dalai Láma áldását is.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek