Starity

A hatodik évaddal véget ér a Rólunk szól

2019. február 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A show kreátorai bejelentették, hogy hat évadosra tervezik a 2016-ban elstartolt szériát.

hirdetés

Fotó: NBC

Jelenleg a harmadik évad közepén tart a Rólunk szól című Golden Globe- és Emmy-díjas sorozat, Isaac Aptaker és Dan Fogelman kreátorok azonban már látják a végét, ugyanis bejelentették, a hatodik évaddal véget ér a Pierson család története, mely nézők millióit ragadta magával.

Körülbelül három további évad van kilátásban a jövőben. Dan már az első napon előállt a mesteri tervével és kitűzte, mivel és hogyan szeretné majd lezárni a sorozatot. Azt hiszem, így kéne lezárnunk, ez minden, amit biztosan tudok. A többit találjuk ki együtt! – mondta. Ez azt jelenti, hogy az írók és a színészek is egyaránt tudnak mindent, mi lesz. Eddig egészen jók voltunk a titoktartást illetően, három év eltelt a kezdetek óta, nincsenek titkaink egymás előtt

– nyilatkozta Aptaker, aki azt is hozzátette, hogy véleménye szerint a rajongók elégedettek lesznek az elegánsra tervezett fináléval. Elmondta továbbá azt is, hogy a stábbal együtt úgy vélik, inkább veszítenek a nézőik közül, de nem szeretnék túl hosszúra nyújtani a történetet, amíg a nézők rá nem unnak Piersonékra.

Fotó: NBC

via People

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek