Starity

Kanye Westnek nem tetszik, ahogy Kim Kardashian sminkel

2019. február 20. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye úgy érzi a felesége egymás után követi el a sminkbakikat, így úgy döntött, hogy a volt sminkesüket Los Angelesbe költözteti, mert nem nézheti tovább tétlenül, hogy Kim bohócot csinál magából és még másba is beleszól.

hirdetés
Kanye Westnek nem tetszik, ahogy Kim Kardashian sminkel
Fotó: Kim Kardashian / Instagram

Úgy tűnik, Kanye West törekszik elnyerni a világ legjobb férje díjat, hisz felkérte Kim Kardashian régi sminkesét, hogy jöjjön Los Angelesbe a felesége kedvéért. Mario Dedinanovicot, aki tíz éve a nyugati parton él New Yorkban, Kanye megpróbálja rávenni a költözésre. A sminkguru készítette Kim ikonikus sminkjeit több fontos gálára és természetesen az esküvőjükre is.

Mario azt nyilatkozta, hogy valóban megkereste Kanye:

Mennyibe fog kerülni, hogy visszatérj L.A.-be? Azt akarom, hogy itt legyél!

Fotó: Makeupbymario / Instagram

Kim hozzátette:

A férjem mindezt úgy intézte, hogy ne tudjak róla. Azt mondta Marionak, hogy ez egy sminkvészhelyzet.

Kardashian abszolút nem bánja, hogy a férje mindenhol ott van és szeret mindenbe beleszólni, elmondása alapján ezzel csak megkönnyíti az életét.

Tényleg mindent megkapok a férjemtől és mindent könnyebbé varázsol

– áradozik a híresség.

A komolyabb vörösszőnyeges események előtt Kim mindig kikéri a férje véleményét és előszeretettel hordja Kanye és csapata által tervezett ruhákat.

Mindig küldök neki egy fotót, ilyesmi kérdéssel, hogy tetszik Neked ez a ruha. Ő pedig válaszol, tetszik, de mit szólnál, ha máshogy viselnéd és küld egy fotót arról, hogy viselik mások 

– meséli Kim.

via People 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek