Starity

Katy Perry és még jó néhány híresség Grammy-ruháján röhög az internet népe

2019. február 20. 09:09   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry nagyot akart alkotni és olyan ruhakölteményt terveztetett magának, aminek láttán mindenkinek tátva maradt a szája, de nem a gyönyörűségtől.

hirdetés

Katy Perry a ruhájában úgy festett, mint egykori gyermekkori kedvencünk, a sütibaba, legalábbis egy óriási habcsókra emlékeztet minket. Nem csoda, hogy az internet népe is felfigyelt a ruhakölteményre. Sorra születtek a fotók és a mémek, amelyek kifigurázták a sztárt. Volt, aki egy vattacukorhoz hasonlította Katyt.

Embed from Getty Images

Your dress makes me hungry

pic.twitter.com/MR7zSf74YW

Bár ez a festőhenger sem semmi, amit egyébként még az énekesnő is ötletesnek talált ezért közzé is tette Insta-oldalán:

katyperry/Instagram

A Balmain ruha színtónusa tökéletes választás lett volna az énekesnőnek, de a tervező a szabással erősen mellélőtt. Katy stylist csapata pedig valószínűleg szemellenzőt viselt, mikor ráadták ezt a ruhát. De legalább Orlando Bloomot nem tántorította el az eljegyzéstől.

Katy Perry mellett nyugodtan odaítélhetjük a legborzalmasabb ruha díjat Cardi B-nek és Kylie Jennernek is, Cardi B nemcsak a ruhájával hívta fel a figyelmet, hanem azzal, hogy a párjával egész este nyálas csókcsatát vívtak.

Embed from Getty Images

 

Embed from Getty Images

 

Kylie csak szimplán hozta a formáját: 

Embed from Getty Images
 
 

 

Ashanti is eléggé mellényúlt a ruhaválasztás terén. Egyrészt a ruha hangsúlyozza a telt lábait, másrészt az uszály inkább egy jól megtermett sötétítőre hajaz. 

 
 
Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek