Starity

Salma Hayek telenovellában!

2010. november 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Salma Hayek is csatlakozik azokhoz a történelmet írt színészekhez, mint América Ferrera, aki az Ugly Betty amerikai változátában alakított nagyot világszerte.

hirdetés
Salma Hayek telenovellában!

Salma Hayek egy újraálmodott telenovellával tér vissza az ABC amerikai tévécsatornán.

A 44 éves színésznő és producere, José Támez együtt tervezik egy argentin telenovella, Los Roldán (Roldánék) amerikai változatát az ABC csatorna részére. A sorozat nálunkGyagyás család néven vált ismertté.

Úgymint az eredeti sorozatban, a főszereplő férfi megment és befogad egy ismeretlen nőt a házába, ezzel felfordulást okozva az eddig is furcsa szokásokkal és gondolkodásmenettel megáldott családjában.

Salma együtt fog dolgozni az Ugly Betty íróival, Veronica Beckerrel és Sarah Kucserkával, akik írni és rendezni fogják a produkciót.

Mrs. Hayek szerint nagyon jó, hogy a latin telenovellákból amerikai sorozatokat készítenek, mert akik nem szokták nézni őket, így biztosan nagyobb érdeklődéssel fogadják majd. Annál is inkább, mivel olyan elemeket szőnek bele, ami divatos a mai világban, például trendi szexi ruhadarabok, menő zenék, drogok és erőszak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek