Starity

55 éves rekordot döntött meg Ariana Grande

2019. február 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő igen büszke lehet magára, mert bár magánélete nem úgy alakult, ahogy tervezte, szakmai sikerei, ha nem is teljesen, de azért némileg kárpótolhatják őt.

hirdetés

Ariana Grande február 8-án dobta piacra ötödik stúdióalbumát Thank U, Next címmel, mellyel máris történelmet írt! A lemez amellett, hogy listavezető lett, annak dalai foglalják el az első három helyet a Billboard Top 100 listáján, melyet legutóbb a The Beatlesnek sikerült elérnie 1964-ben. Ennek kapcsán hívta meg műsorába, a The Late Late Show-ba az énekesnőt James Corden, aki nem győzött gratulálni Arianának. A barna hajú szépség szerényen fogadta a bókokat, láthatólag még maga is alig hiszi el, mekkora sikere van.

Azt hittem, vicc az egész. Korábban anyukámmal utazás közben folyton a The Beatlest hallgattuk. Őrület! Bocsi, de nekem ez az egész nagyon furcsa

– mondta nevetve az énekesnő, aki egyúttal ígéretet tett rajongóinak arra vonatkozóan, hogy ezek után egy időre szabadságra megy, valamint megosztotta a vele kapcsolatos szomorú valóságot is, miszerint jelenleg csak a munka játszik szerepet az életében.

Őszintén szólva nagyon izgatott lettem, amiért meghívtál, hogy csináljuk ezt meg ma, mert általában nincs más programom, mint dalokat írni és gyakorolni. Ez minden, amit csinálok. A magánélet nem létező fogalom számomra

– magyarázta Grande.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek