Starity

Miley Cyrus kiparodizálta Shawn Mendest

2019. február 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aggodalomra semmi ok, a két előadó között nem dúl háború, csupán szívesen űznek viccet egymásból.

hirdetés

A napokban járta be a világsajtót a hír, miszerint Shawn Mendes lett a Calvin Klein reklámarca, és mint ilyen, egy fotósorozat is készült az énekesről. Az egyik felvételen félmeztelenül pózol egy konyhapult előtt és mindössze egy szűk fehérneműt visel, rajta a világhírű márka nevével. Miley Cyrus meglátta a dologban a potenciális poént, így nem késlekedett, készített magáról egy hasonló képet és közzétette az Instagramon azzal a felirattal, hogy Ne hagyd egyedül a gyerkőceidet Miley-val!.

Fotó: Twitter

Aggodalomra semmi ok, Shawn nem vette a szívére a viccet, hiszen nagyon jó viszonyt ápol Miley-val, akivel a közelmúltban egy színpadon osztoztak, ugyanis közösen adták elő az In My Bloodot a tíz nappal ezelőtt megrendezésre került Grammy-gálán, majd a MusiCares elnevezésű jótékonysági rendezvényen ismét együtt énekeltek Cyrus keresztanyja, Dolly Parton előtt tisztelegve, akinek most ítéltek oda egy nívós díjat.

Shawn fehérneműs fotójáért egyébként igencsak odavannak a netezők – mostanáig több, mint nyolcmillióan jelölték azt kedvencüknek az Instagramon, és olyan neves kollégák méltatták a komment szekcióban, mint Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Charlie Puth, Ryan Tedder, Tom Daley és Julia Michaels, csak hogy néhányat említsünk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Mendes és Cyrus viszonya azonban nem kizárólag baráti, munkakapcsolat is van köztük – ha hihetünk a híreszteléseknek, készítettek egy közös dalt nemrég, ami az énekesnő legújabb, szám szerint hetedik nagylemezén kerül elhelyezésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek