Starity

Folytatódik a Brooklyn 99: Nem százas körzet! Berendelte a hetedik évadot az NBC!

2019. március 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a Netflix több közönségkedvenctől is hajlandó volt megszabadulni, okkal kezdtek el aggódni a rajongók kedvenc sorozataikért, de az NBC fejesei bebizonyították, őket más fából faragták és megkegyelmeztek a Brooklyn 99: Nem százas körzetnek.

hirdetés

Brooklyn 99: Nem százas körzet már egész biztosan folytatódik, ugyanis az NBC a napokban kérte be a készítőktől a hetedik évadot, ami azt jelenti, a széria képernyőn marad a 2019-2020-as szezonban. A sorozat korábban a Fox csatornán futott, ám az ottani vezetőség elkaszálta azt múlt májusban, de az NBC úgy döntött, megmenti, így átvette annak sugárzási jogait, az új évadra való meghosszabbítás pedig ugyancsak azt igazolja, hogy a döntést nem bánták meg.

Nagy örömünkre szolgált, hogy módunkban állt második esélyt adni az életre a Brooklyn 99: Nem százas körzetnek. Isten áldja Dan GoorMike SchurLuke Del Tredici és David Miner executive producereket és a csodálatos stábot, melynek tagjai képesek New York legjobbjaiból New York legmókásabbjait faragni

– olvasható az NBC elnökeinek, Lisa Katznek és Tracey Pakostának a közleményében.

Fotó: NBC

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek