Starity

Ismét az exével randizik Ariana Grande?

2019. március 01. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelek szerint a múlt még mindig kísérti az énekesnőt, ugyanis nemrég az exével mutatkozott.

hirdetés
Ismét az exével randizik Ariana Grande?

Ariana Grandét szerdán, Los Angelesben csípték el a lesifotósok, amint a stúdiót elhagyva egy autóban utazott exével, Big Seannal. Az E! Online úgy tudja, a két előadó a stúdióban találkozott – ide érkezett Sean, ahol Ariana akkor már órák óta keményen dolgozott. Egyelőre nem lehet tudni, hogy munkakapcsolat van-e köztük vagy viszonyuk abba a fázisba érkezett-e ahol kedvük tartja felmelegíteni az egymás iránt táplált korábbi érzéseket. (Annak idején körülbelül kilenc hónapoig randiztak egymással, mielőtt 2015 áprilisában kimondták volna a szakítást.)

Állítólag annak idején kapcsolatuk zsúfolt időbeosztásukra ment rá, ugyanis nem volt lehetőségük annyi időt együtt tölteni, mint szerettek volna, így jobbnak látták, ha elengedik egymást. A szakításról szóló döntést közös megegyezéssel hozták meg és barátságban váltak el egymástól.

Ariana egyébként november elején megjelent kislemezes dalában, a Thank U, Nextben is megemlítette Seant, kapcsolatukra pedig ekképp utalt: Azt hittem, Sean mellett kötök ki, / De nem illettünk egymáshoz.. Érdekesség, hogy a rappernek módjában állt még azelőtt hallani a dalt, hogy az megjelent volna és nagyon tetszett neki, még örült is, hogy exei között őt említi a dalban először Grande.

Fotó: BACKGRID

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek