Starity

Zayn Malik és Gigi Hadid újra együtt?

2019. március 02. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes sokatmondó üzenetet küldött a modellnek a Twitteren keresztül...

hirdetés

Fotó: VOGUE

Január elején számoltunk be róla, hogy újabb töréspont érkezett el Zayn Malik és Gigi Hadid kapcsolatában, ugyanis a felek november óta nem találkoztak. Míg előbbi új lemezének rögzítésével foglalatoskodik, utóbbi kicsit leereszthet végre most, hogy eleget tett megbízásainak. Egy bennfentes akkor úgy nyilatkozott, az énekes és a modell tartják egymással a kapcsolatot és bíznak a legjobbakban, mostanra pedig talán rendezték is soraikat – legalábbis erre utal Zayn legutóbbi, azóta eltávolításra került tweetje, melyben azt üzente Giginek, szereti őt.

Fotó: Twitter (screenshot)

A bejegyzés váratlanul érte a rajongókat, sokan meg is kérdőjelezték, hogy azt valóban Malik írta-e, ám egyelőre nem utal semmi ennek ellenkezőjére. Júliusban egyébként így nyilatkozott kapcsolatukról a GQ-nak adott interjújában:

Felnőttek vagyunk, nincs szükségünk arra, hogy felcímkézzük a kapcsolatunkat vagy hogy eleget tegyünk az emberek velünk szemben támasztott elvárásainak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek