Starity

52 éves korában elhunyt a Riverdale sztárja

2019. március 04. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal azután, hogy stroke-ot kapott, elhunyt a színész, aki olyan népszerű sorozatokban játszott, mint a Beverly Hills 90210 vagy a Riverdale.

hirdetés

Fotó: The CW

A hétvége során számoltunk be arról, hogy kórházba került Luke Perry. A színész stroke-ot kapott, így sürgős ellátásra szorult, állapotáról mindössze annyit lehetett tudni, hogy megfigyelés alatt tartják. Sajnos ma már szomorú hírről számoltak be szerettei, ugyanis a sorozatsztár a nap folyamán szerettei körében elhunyt.

A család tagjai nagyra értékeli az irántuk, feléjük tanúsított kifogyhatatlan szeretetet és hogy a rajongók Luke-ot is az imáikba foglalják a világ minden táján. Tisztelettel arra kérnek mindenkit, hagyjanak időt számukra a gyászra. További részletek nyilvánosságra hozása nem várható a részükről

– olvasható egy közleményben.

Luke halálát követően két gyermeket hagyott árván, fiát, Jacket és lányát, Sophie-t, akik mindketten mellette voltak, amikor végső búcsút intett világunknak.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek