Starity

Kollégáit is lesújtotta Luke Perry halála

2019. március 07. 13:01   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit lesújtott Luke Perry hirtelen halála, akit 52. életévében ért a stroke. A sztárért a 90-es években tinik millió voltak odáig és kollégái nagyon szerették. Most búcsúznak tőle, ha csak virtuálisan is.

hirdetés

Ian Ziering, a volt sorozatbéli kollégája ezekkel a sorokkal és fotóval búcsúzik Luke Perrytől:

Legdrágább Luke, örökké megmaradnak számomra a közös emlékeink, amin az elmúlt 30 évben osztoztunk. Bízom benne, hogy a lelkek, akik veled vannak, gazdagítják mostani utazásodat, mint ahogy életed során te tetted velünk. Kérlek, Istenem adj neki helyet az oldaladon, mert megérdemli!

– írta Ian.

Fotó: Ian Ziering / Instagram

A szívem megszakadt. Nagyon hiányozni fogsz Luke Perry. Az összes szeretetemet küldöm a családodnak.

– búcsúzik Molly Ringwald a Twitteren.

Luke Perry egy csodálatos és kedves ember volt, hihetetlen barát, kiváló színész és csodálatos édesapja Jacknek és Sophie-nak és szerető társa Madisonnak. Mindannyiunk szíve összetört. Te vagy a szeretet és a fény.

– írja Patricia Arquette. 

Nem értem, hogy mehetett el. A lelke mindig fényesen ragyogott. Mosolygott. Kedves volt. Ő volt mindig a legszuperebb fickó a szobában. Az angyalokkal pihenj drága Luke. Soha nem felejtelek

– írja megtörten Alyssa Milano a Twitteren.

A People Magazinnak nyilatkozott a sorozatbeli szerelme Shannen Doherty:

Teljesen sokkban vagyok, Összetört a szívem. Belepusztulok a barátom elvesztése miatt. Soha nem fogom őt kitörölni az emlékeimből. 

Luke egy csendes, alázatos, összetett ember volt, aranyból volt a szíve. Végig támogatott, amikor daganatot diagnosztizáltak nálam. Különleges szeretet kötött össze minket. Minden nap, minden percben hiányozni fog.

Embed from Getty Images

Imádta a családját, sokszor mutatott videókat nekem róluk és hihetlenül büszke volt rájuk, 

Néhány héttel a halála előtt találkoztunk egy ebédre. Ő választott, hogy a kutyáját, Pennyt is tudja hozni. Mosolygott. Soha nem felejtem el.

– nyilatkozott hosszan és őszintén a megtört színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek