Starity

Majdnem belehalt a drogozásba Fergie

2010. november 04. 08:08   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Black Eyed Peas énekesnője 9 évvel ezelőtt még drogfüggő volt. De saját módszert alkalmazott, és sikeresen leszokott róla.

hirdetés
Majdnem belehalt a drogozásba Fergie

Az énekesnő állapota annyira reménytelen volt, hogy szinte mindenki lemondott róla. A szakemberek véleményét nem fogadta meg, hanem saját módszert alkalmazott, alkoholt továbbra is fogyasztott.

„A cuccról lejönni iszonyatos kín, nem véletlen, hogy a többségnek sohasem jön össze. Én is majdnem belehaltam. Hogy őszinte legyek, sokszor csak a vak szerencsén múlott, hogy nem nyírtam ki magam valami droggal. A dokik azt szokták mondani, hogy aki egyszer függővé válik, az egész életében az marad, és szigorúan tiltják, hogy más, hasonló függőséget okozó szert fogyasszon. Így például a leszokott, vagy leszokni próbáló drogfüggők számára a piálás sem engedélyezett. Az apámnak borászata van, ezt én biztosan nem bírtam volna betartani!” – mondta, majd hozzátette, hogy időnként most is fogyaszt alkoholt, de mértékkel és tudja, hogy kell jól éreznie magát tudatmódosítok nélkül is. Fergie a legjobb módszernek azt tartja, ha az ember célokat tűz ki maga elé.

„Képzeld el magad, hol leszel öt év múlva, aztán kezdj el menetelni a célod felé. Ne hagyd, hogy bárki, vagy bármi eltérítsen! Hidd el, hogy bármire képes vagy, és akkor sikerülni is fog. Minden pozitív tettednek meglesz az eredménye!” – nyilatkozta. Úgy tűnik a módszere bevállt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek