Starity

Újra rács mögé került R. Kelly

2019. március 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre felhősebb az ég az I Believe I Can Fly énekesének feje fölött – ezúttal exneje juttatta börtönbe.

hirdetés

R. Kelly bizony nincs könnyű helyzetben, ám lássuk be, önmagának köszönheti, hogy ott tart, ahol. Az 52 éves énekes ellen jelenleg is nyomozás folyik többrendbeli szexuális bántalmazás ügyében, melyeket többségében fiatalkorú hölgyek ellen követett el – épp a közelmúltban hagyhatta el a börtönt, mindössze három nappal azután, hogy oda bekerült, ugyanis valaki letette érte a 100 ezer dolláros óvadékot.

Szabadságát nem sokáig élvezhette, ugyanis most volt felesége, Andrea "Drea" Kelly intézte úgy, hogy rács mögé kerüljön, amikor eljárást indított ellene az elmaradt gyermektartási díj miatt. Az előadó összesen 161. 663 dollárral, azaz megközelítőleg 44 millió forinttal tartozik exének, aki egyedül neveli három közös csemetéjüket. Drea menedzsere úgy nyilatkozott a sajtónak, hogy a férfi tavaly tavasszal hagyta abba a havonta 20 ezer dollárra rúgó gyermektartási díj fizetését, az E! Online értesülései szerint pedig Kellynek március 13-án kell bíróság elé állnia az ügyben – addig el sem hagyhatja a börtönt, amíg tartozását ki nem egyenlíti volt felesége felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek