Starity

Pauley Perrette visszatér a CBS csatornához

2019. március 07. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 49 éves színésznő ezúttal egy szituációs komédiában kamatoztathatja tehetségét.

hirdetés

Pauley Perrette 2017 őszén sokkolta a rajongókat, amikor egy közlemény útján tudatta velük, 16 év után távozik az NCIS című sorozat éléről. Most azonban mégis visszatér a csatornához, ami oly' sok éven át megélhetést biztosított a számára, ugyanis szerepet kapott egy hamarosan induló szitkom pilot epizódjában, ami azt jelenti, hogy amennyiben közönségre talál az első rész, úgy a csatorna berendel belőle egy egész évadot.

A sorozat címe Broke lesz, Pauley mellett pedig a Szeplőtelen Jane sztárja, Jaime Camil alakítja a főszereplőt. Camil egy gazdag férfit kelt életre, aki feleségével annak testvérének, a Perrette alakította Jackie-nek a lakásába költözik. Jackie egyedülálló anyaként sokat küszködik, kilencéves fiával kettesben élnek, míg be nem toppannak életükbe a nem várt rokonok. Ami Jackie-t illeti, nem túl könnyű természet, forrófejű, ugyanakkor a jég hátán is megél típus. Először nem túl lelkes, amiért testvéréék hozzájuk cuccolnak, de idővel rájön, mennyire szereti a családtagjait azok minden hibái ellenére.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek