Starity

Demi Lovato újra szingli

2019. március 07. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő és a divattervező a közelmúltban szakítottak egymással néhány hónapnyi randizás után.

hirdetés

Fotó: Instagram

Demi Lovato feltehetően novemberben kezdett találkozgatni Henry Levyvel, durván három hónappal azt követően, hogy túladagolás miatt kórházba került. Az énekesnő egy ismerőse azt állítja, Demi a közelmúltban ismét becsekkolt abba az intézménybe, ahol korábban kezelték, és körülbelül ekkor szakított barátjával is. Aggodalomra semmi ok, a barna hajú szépség jól van, jelenleg is jóllétére koncentrál.

Demi és Henry azután szakítottak, hogy Demi másodjára is bejelentkezett terápiára. Mentális egészsége miatt döntött így, nem pedig azért, mert visszaesett volna. (...) Ők ketten azért szakítottak, mert Demi családtagjai nem adták áldásukat a kapcsolatukra, nem nézték jó szemmel, hogy ilyen gyorsan belemászik egy románcba, és azt szerették volna, hogy inkább önmagára és az egészségére koncentráljon

hirdetés

– nyilatkozta az E! Online-nak a bennfentes, aki azt is elárulta, hogy Lovato jelenleg is a gyógyulására fókuszál, emellett sportol, zenét szerez és olyan emberekkel veszi körül magát, akik e tevékenységeiben kitartanak mellette és segítik a gyógyulását.

Tökéletesen rendben lévő számára az, hogy kisöpri azokat az embereket az életéből, akik nem támogatják 100%-ban a józanságában. Nagyon komolyan veszi ezt a dolgot és elkötelezte magát a gyógyulás mellett.

Kapcsolatuk nem tartott túl sokáig, de szemmel láthatóan boldogok voltak együtt I Fotó: NEMO / BACKGRID

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek